[vc_row full_width=»stretch_row» css=».vc_custom_1516189939347{background-color: #d20032 !important;}»][vc_column][vc_column_text]

OM OSS

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_height=»yes» columns_placement=»top»][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]Norbuss.no er et bussfirma som tilbyr en rekke forskjellige turer for de fleste anledninger.

Som bussfirma ser vi viktigheten i at alle våre reisende får en bussreise med mange gode minner, samt en reise basert på komfort og sikkerhet. Av erfaring vet vi at alle typer reiser må behandles individuelt, derfor skreddersyr vi våre tilbud innenfor alle former for bussreiser. Vårt mål er at du skal ha en fin opplevelse!

Vi holder til i Oslo og Åros i Røyken. Vi disponerer busser av varierende størrelse fra 45 – 72 seter. Ved ytterligere behov formidler vi dette ved hjelp av våre faste samarbeidspartnere.

SIKKERHET I HØYSETET

Vi har fokus på sikkerhet og gode fasiliteter. Når du er passasjer hos oss skal du sitte trygt og samtidig ha tilgang på alt du skulle ønske fra en buss. Alle våre busser har klimakontroll, DVD/CD og toalett.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][contact-form-7 id=»7″][vc_column_text]Norbuss Busspartner har busser til alle typer oppdrag og formål.

Send oss en forespørsel [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]